Ottoman Turkish bows

Książka szczegółowo opisująca proces powstawania łuków azjatyckich, z naciskiem na łuki tureckie. Jedna z niewielu pozycji poświęcona tej tematyce. Szczerze polecam!

czytaj dalej...

Członkowie

Artykuły oraz poradniki są pisane i redagowane przez członków serwisu ARCUS. Jeśli chcesz zostać członkiem aby móc współtworzyć nasz serwis, musisz spełnić kilka warunków:

1. Być aktywnym uczestnikiem forum ARCUS
2. Wykazać się dużym poziomem wiedzy oraz chęcią uczestnictwa w tworzeniu serwisu

W zamian otrzymasz możliwość wpływania na serwis, pisania artykułów i dzielenia się wiedzą. Otrzymasz również miejsce na swoje pliki i zdjęcia związane z łucznictwem na serwerze. Będziesz również mógł zareklamować swoją działalność związaną z łucznictwem.

Cream
Ranga: Administrator
E-Mail: cream256@wp.pl
WWW: http://www.arcus-lucznictwo.pl/

Jestem studentem informatyki w Krakowie. Informatyka to moja pasja, podobnie jak łucznictwo. Fascynują mnie również sztuki walki.
Cis
Ranga: redaktor
E-Mail: cisowiak@o2.pl
WWW: (brak)

Interesuję sie łucznictwem tradycyjnym, odtwórstwem historycznym, obróbką drewna, ale również akrobatyką, fotografiką, sztukami walki.
Errilien
Ranga: redaktor
E-Mail: marcin.cierniak@wp.pl
WWW: (brak)

Interesuję się łucznictwem, jestem łukorobem, mam nadzieję że kiedyś rzemieślnikiem.
Forest
Ranga: redaktor
E-Mail: black_homhom@vp.pl
WWW: (brak)

Rycerstwo to sposób jak żyje, mam czułe ręce co pozwala mi dobrze masować i pracować z drewnem. Pierwszy łuk zrobiłem blisko 10 lat temu, dziś jestem tu po to by dzielić moje przeżycia i doświadczenia z obróbki drewna.
Marcinello
Ranga: redaktor
E-Mail: springer.marcin@gmail.com
WWW: http://www.mirtuti.net

Łucznik pasjonat
Mumin
Ranga: redaktor
E-Mail: danielm.3.27@op.pl
WWW: http://muminlucznictwohistoryczne.blogspot.com/

Robin
Ranga: redaktor
E-Mail: lukasznawalny@op.pl
WWW: http://www.camelot-luki.pl/

Robię łuki, lubię tę robotę
Rodrigues
Ranga: redaktor
E-Mail: (nie podano)
WWW: (brak)

Will
Ranga: redaktor
E-Mail: radek@ksiazek.fc.pl
WWW: (brak)